duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate A recunoscut că a luat mită

A recunoscut că a luat mită

de Redacția Dotto

Inspectorulul Direcției Regionale Antifraudă Fiscală Constanța, acuzat de luare de mită și arestat preventiv, și-a recunoscut vina.

În perioada iulie – august 2021, cu în timpul unui control, acesta ar fi primit suma de 2.000 lei de la reprezentantul societății comerciale controlate. Ulterior, pe 20 septembrie, acesta ar fi convenit cu același agent economic să mai primească încă 4.000 de lei.

Pentru faptele sale, inspectorul riscă doi ani și zece luni de închisoare, cu suspendare și interzicerea drepturilor de a ocupa funcții și demnități publice, care implică exercițiul autorității de stat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult