A renunțat la gimnastică pentru 15 ani de acrobație la Cirque du Soleil! Ciprian Vereș, medaliatul cu bronz de la inele la Campionatele Europene din 2002, a lucrat ani de zile la cel mai cunoscut și apreciat circ din lume. A jucat în 5000 de spectacole, a dat reprezentații în 60 de țări și și-a cunoscut soția la locul de muncă.

Ciprian Vereș s-a întors în țară după 15 ani petrecuți la cel mai tare circ din lume, Cirque du Soleil.  La 20 de ani,  multiplu campion național la gimnastică a renunțat la sportul pe care îl practica de la 4 ani și a plecat în aventura vieții. Totul s-a petrecut atât de repede încât nici acum nu îi vine să creadă! În 15 ani petrecuți la circ, a muncit câte 12 ore pe zi, a avut câte 10 reprezentații pe săptămână și a jucat în 5000 de spectacole. În toți anii petrecuți la circ, Ciprian a dat reprezentații în 60 de țări și sute de orașe, iar unul dintre acestea i-a rămas în inimă.

Tot la Cirque du Soleil și-a întâlnit și marea dragoste! Cei doi au jucat în același spectacol. Întors în România, Ciprian vrea să profeseze ca antrenor și să-și deschidă o sală de gimnastică, dar pandemia i-a dat planurile peste cap.

Check Also

LNBF – partidă șoc! Joi, 29 Februarie, ora 19.00 – Sepsi SIC vs. CSM Constanța

Liderul neînvins al Ligii Naționale de Baschet Feminin Getica ‘95, CSM Constanța, se pregă…