miercuri, 24 iulie, 2024
Home Sport A renunțat la gimnastică pentru Cirque du Soleil

A renunțat la gimnastică pentru Cirque du Soleil

de Redacția Dotto

A renunțat la gimnastică pentru 15 ani de acrobație la Cirque du Soleil! Ciprian Vereș, medaliatul cu bronz de la inele la Campionatele Europene din 2002, a lucrat ani de zile la cel mai cunoscut și apreciat circ din lume. A jucat în 5000 de spectacole, a dat reprezentații în 60 de țări și și-a cunoscut soția la locul de muncă.

Ciprian Vereș s-a întors în țară după 15 ani petrecuți la cel mai tare circ din lume, Cirque du Soleil.  La 20 de ani,  multiplu campion național la gimnastică a renunțat la sportul pe care îl practica de la 4 ani și a plecat în aventura vieții. Totul s-a petrecut atât de repede încât nici acum nu îi vine să creadă! În 15 ani petrecuți la circ, a muncit câte 12 ore pe zi, a avut câte 10 reprezentații pe săptămână și a jucat în 5000 de spectacole. În toți anii petrecuți la circ, Ciprian a dat reprezentații în 60 de țări și sute de orașe, iar unul dintre acestea i-a rămas în inimă.

Tot la Cirque du Soleil și-a întâlnit și marea dragoste! Cei doi au jucat în același spectacol. Întors în România, Ciprian vrea să profeseze ca antrenor și să-și deschidă o sală de gimnastică, dar pandemia i-a dat planurile peste cap.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult