Henri Coandă

Infracționalitatea a scăzut în cartierul Henri Coandă odată cu instalarea camerelor de supraveghere. Este concluzia la care au ajuns reprezentanții RAEDPP după ce au constatat scăderea ritmicității prezenței mascaților în cartierul social.

Locuitorii cartierului însă, se plâng de gălăgie și spun că sistemul instalat nu îi ajută și din acest punct de vedere, iar reclamațiile făcute nu au avut niciun deznodământ.

Problema infracționalității în cartierul Henri Coandă pare a fi rezolvată în mare parte, anunță RAEDPP. Anul trecut a fost montat un sistem de supraveghere format din 33 de subsisteme din 297 de camere de luat vederi, fapt care a dus la mai puține infracțiuni în cartierul social. De asemenea, reprezentanții RAEDPP spun că nu mai sunt nici la fel de multe reclamații la sediul administrativ și că acțiunea montării camerelor de supraveghere a avut rolul de a-i descuraja pe cei cu gânduri necurate.

De cealaltă parte însă, atât cei care locuiesc în Henri Coandă, cât și constănțenii din proximitatea cartierului social spun că nu se simt tocmai în siguranță nici chiar cu aceste camere montate. Ba mai mult ei ar suferi și din cauza gălăgiei din cartier.

Pentru ca problemele din cartier să nu escaladeze, RAEDPP a solicitat ca un echipaj al Poliției Locale să fie în permanență prezent în zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Se scumpește transportul în Delta Dunării

Se scumpește transportul în Delta Dunării. Transportatorii au anunțat că vor să mărească t…