vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate A spart o casă din Constanța, a furat mașina proprietarului și a fost prins în București

A spart o casă din Constanța, a furat mașina proprietarului și a fost prins în București

de Redacția Dotto

La data de 31 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 3 Poliție Costinești, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 18 ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar și acces ilegal la un sistem informatic.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 27 mai a.c., bărbatul ar fi sustras, dintr-un imobil, mai multe bunuri aparținând persoanei vătămate, inclusiv un card bancar, precum și autoturismul acesteia, pe care l-ar fi condus fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ulterior, ar fi efectuat mai multe plăți prin intermediul cardului sustras. La data 30 mai a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat în municipiul București, fiind condus la sediul Secției 3 Poliție Costinești, în baza unui mandat de aducere.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 31 mai a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere legală. Autoturismul sustras a fost descoperit în municipiul București și restituit persoanei vătămate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult