A venit iarna în Constanța
HomeActualitateA venit iarna în Constanța
Actualitate - News - 2 săptămâni în urmă

A venit iarna în Constanța

A venit iarna în Constanța! Dobrogea se află în continuare sub avertizare de lapoviță și ninsoare! Deși până acum zona litoralului Mării Negre a fost ferită de vreme rea, meteorologii anunță că iarna începe să-și intre în drepturi. Autoritățile județene sunt pregătite cu 13 mii de tone de material antiderapant.

În județul Constanța a nins, în acest sfârșit de săptămână, în special în zonele de vest și de nord. Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a intervenit pe drumurile județene începând de sâmbătă, de la ora 04.00, cu un număr de 15 utilaje de deszăpezire dotate cu lamă și sărăriță.

Dacă săptămânile trecute se înregistrau și maxime de până la 17 grade Celsius și constănțenii s-au putut bucura de o vreme nefiresc de caldă pentru această perioadă, meteorologii anunță o răcire accentuată a vremii pentru perioada imediat următoare.

Regia Județeană de Drumuri și Poduri Constanța are în administrare pentru deszăpezire un număr de 697 de kilometri de drumuri județene, pentru care s-a aprovizionat cu o cantitate de 13 000 de tone de material antiderapant. Un număr de 107 utilaje sunt pregătite să acționeze, dacă vremea se va înrăutăți, a mai declarat directorul REAJDP Constanța, Dan Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Străzi fără treceri de pietoni în municipiul Constanța

Situație bizară pe două străzi din municipiul Constanța. Prin lipsa trecerilor pentru piet…