S-a sinucis, din dragoste

O femeie din Constanța s-a aruncat de pe blocul în care locuia, după ce a aflat că iubita ei o înșeală. Din nefericire, femeia de 40 de ani a murit la spital.

Incidentul a avut loc sâmbătă după amiază. Femeia s-a urcat pe blocul în care locuia împreună cu partenera s-a de viață și a amenințat că se va arunca în gol. Sperianți, vecinii au sunat repede la 112 și în mai puțin de un minut la fața locului au ajuns un jandarm și un polițist. Din păcate însă, cei doi nu au apucat decât să fie martori la decizia femeii de a se arunca în gol.

Medicii sosiți și ei imediat la locul incidentului au găsit-o pe femeie în stop cardiorespirator, cu multimple la cap și la membre. Au reușit însă să o resusciteze și au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Constanța, unde femeia a murit.

Apropiații spun că femeia ar fi recurs la acest gest șocat din pricipa geloziei. De curând aflase că partenera ei de viață ar înșela-o cu un bărbat. Nu ar fi suportat ideea și de accea ar fi decis să își încheie socotelile cu viața. Cazul a intrat și în atenția Poliției care face acum investigații pentru a afla ce s-a întâmplat mai exact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Ziua Aromânilor, sărbătorită în Piața Ovidiu

23 mai este, de câțiva ani încoace, ziua în care este sărbătorită în România, dar și în al…