duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Abonamente CT Bus valabile un an

Abonamente CT Bus valabile un an

de Redacția Dotto

Elevii, studenții, cadrele didactice și nedidactice, precum și celelalte categorii de călători care beneficiază de gratuitate sau de reduceri la eliberarea abonamentelor de transport pe liniile CT BUS din municipiul Constanța, vor primi abonamente valabile pe durata a 12 luni. 

Consilierii locali municipali au votat un proiect de hotătâre în acest sens.Viceprimarul Ionuț Rusu spune că, în același timp, va fi efectuat un studiu pentru îmbunătățirea serviciilor de transport în municipiul Constanța. Este vorba despre transformarea abonamentelor lunare în abonamente anuale.

„Ținta celor de la CT BUS este ca toți elevii care folosesc transportul în comun să beneficieze de acel card pe care îl pun la dispoziție cei de la CT BUS, astfel încât să se mai facă un pas important în digitalizarea transportului în comun, iar de aici vor fi preluate date astfel încât să se afle comportamentul de transport al celor care folosesc acest serviciu public, pentru a se putea face o optimizare a traseelor în unele cazuri – astfel încât  cei care folosesc transportul în comun să beneficieze de cele mai bune servicii și bineînțeles, de cel mai bun orar”,  a spus viceprimarul Ionuț Rusu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult