miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Abonamente de parcare pentru zona Peninsulară. Cum se obțin

Abonamente de parcare pentru zona Peninsulară. Cum se obțin

de Redacția Dotto

Persoanele fizice, persoanele fizice autorizate și persoanele juridice, riverani ai Zonei Peninsulare, pot beneficia, la cerere, de abonament la nivelul taxei anuale zona 2.

Acesta se acordă în conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare și funcționare al parcărilor publice din municipiul Constanța, aprobat prin HCL 123/2021, cu modificările și completările ulterioare, transmite Primăria Constanța.

Cuantumul abonamentului este în sumă de 199 de lei/an și este fără rezervare de loc.

Cererile completate şi documentele aferente se pot depune:

🔹pe adresele de e-mail ale agențiilor fiscale;

🔹prin poștă cu confirmare de primire;

🔹la sediul agențiilor fiscale, pe baza de programare la ghișee.

➡️Documentele necesare obținerii abonamentului destinat riveranilor zonei Peninsulare, cât și formularul “Cerere pentru eliberarea abonamentului destinat riveranilor zonei Peninsulare” pot fi regăsite pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro , secţiunea „”Documente declarare””- „”abonament destinat riveranilor zonei Peninsulare”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult