sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Abonamente pentru parcare în Zona 2

Abonamente pentru parcare în Zona 2

de Andreea Bălan

Plata abonamentului anual de parcare pentru Zona 2 se poate efectua online pe www.spit-ct.ro

Abonamentul anual pentru ocuparea unui loc de parcare public cu plată, în Zona 2 a municipiului Constanța poate fi achitat online, accesând Secțiunea Plată Amenzi/Alte Taxe/Plată abonament anual parcare Zona 2, pe site-ul www.spit-ct.ro, sau prin simpla scanare a codului QR afișat pe panourile informative referitoare la plata parcării, amplasate în parcările publice din Zona 2.

Astfel, prin simpla introducere a datelor de identificare în funcție de tipul persoanei, respectiv, persoană fizică, fizică autorizată sau persoană juridică și numărul de înmatriculare al autoturismului, solicitantul poate obține dovada plății pe e-mail, rapid și în siguranță.

Cuantumul abonamentului este în sumă de 199 de lei/an și permite ocuparea oricărui loc de parcare publică cu plată din Zona 2, fără plata unei taxe sau tarif suplimentar, atât riveranilor persoane fizice din Zona 2, care nu dețin locuri de parcare proprii în zona de reședință, cât și riveranilor persoane fizice autorizate, respectiv persoane juridice din Zona 2, ce dețin în proprietate sau în folosință spații destinate și utilizate legal pentru activități economice-profesionale și care nu dețin locuri de parcare proprii.

Mai multe informații privind Regulamentul de organizare și funcționare al parcărilor publice din municipiul Constanța, aprobat prin HCL nr. 123/2021, pot fi obținute accesând www.spit-ct.ro, secțiunea servicii e-Tax online – Plată abonament parcare anuală Zona 2.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult