vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Accesul interzis pe pasarelă, ignorat de turiști

Accesul interzis pe pasarelă, ignorat de turiști

de Redacția Dotto
PASARELA
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Sute de turiști, care vin în Mamaia își pun zilnic viața în pericol. Motivul? Aleg să se plimbe pe pasarela din centrul stațiunii, deși accesul pe aceasta este strict interzis și semnalizat ca atare. Turiștii par însă mai interesați să ajungă în largul mării într-o plimbare pe pasarelă, decât să conștientizeze pericolele la care se expun.

Lucările de înnisipare au acoperit mare parte din lungimea acesteia și nimeni nu poate spune acum cu exactitate cât și cum a fost afectată structura de rezistență a construcției.

Turiștii ignoră anunțul și semnul interzis montate pe gardul care împiedică accesul pe pasarelă și sar peste balustrade, fără să realizeze pericolul la care se expun. În cadrul lucrărilor de înnisipare de anul trecut, o mare parte din pasarelă a fost și ea acoperită de nisip. Deși lucrările au fost finalizate, pasarela nu a fost redeschisă pentru public, dar acest lucru este ignorat de toată lumea.

Primăria nu are în plan să permită accesul publicului prea curând. Reprezentanții administrației locale spun că înainte de a fi oficial redeschisă pasarela va fi supusă unei expertize tehnice, care să arate dacă aceasta este sigură.

Cei care ignoră avertismentele autorităților nu doar că se pun în pericol, dar sunt pasibili și de amenzi între 200 și 400 lei. La momentul inaugurării în 2012, pasarela maritimă din Mamaia avea 420 de metri și a costat peste 1,5 milioane de euro, fonduri asigurate de Ministerul Dezvoltării și din bugetul local. În capătul acesteia a fost construit și un debarcader, unde se organizau curse de agrement cu un vaporaș.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult