Accident cu trei morți, la Cuza Vodă

Un accident teribil a avut loc, la ieșire din localitatea Cuza Vodă spre Mihail Kogălniceanu.

În urma acestuia, trei prieteni și-au pierdut viața. Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei trei bărbați au fost la o petrecere, în localitatea Mircea Vodă, de unde au plecat pentru a merge la o alta. Pe drumul județean 223, șoferul, un tânăr din Micea Vodă, a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar mașina s-a răsturnat într-un canal de irigație dezafectat, pe marginea drumului de ieșire din Cuza Vodă.

Polițiștii au fost sesizați despre accident la numărul de urgență 112, iar când au ajuns la fața locului au găsit cadavrele a trei bărbați. Pentru scoaterea lor din mașină a fost nevoie de intervenția pompierilor de la ISU.

Oamenii legii urmează să stabilească și împrejurările în care a avut loc accidentul. Există suspiciuni că acesta s-ar fi produs în noaptea de sâmbătă spre duminică și depistat abia duminică dimineață. Anchetatorii au stabilit că cei trei bărbați decedați în accident au între 27 și 35 de ani. Unul dintre ei este din comuna Mircea Vodă și ceilalți doi din Satu Nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă acțiune a Farului în școli

”Marinarii” au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanța. Prin …