joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Accident de muncă. Un bărbat a murit

Accident de muncă. Un bărbat a murit

de Ileana Gheorghiu

Tragedie astăzi în Piața Ovidiu din Constanța. Un muncitor a murit în timp ce lucra la reabilitarea unei clădiri. Un bloc de BCA i-a căzut în cap de la 20 de metri înălțime.

Medicii chemați de urgență l-au găsit inconștient, iar manevrele de resuscitare au fost din păcate în zadar.

Bărbatul era în curtea imobilului aflat în reparații, când un bloc de BCA s-a desprins de la ultimul etaj și a căzut peste el. Colegii au sărit imediat ca să îl ajute, iar unul dintre ei a sunat la 112. ISU Constanța a trimis imediat două echipaje SMURD în Piața Ovidiu.

Bărbatul a fost găsit inconștient, în stop cardio-respirator, cu răni grave la coloană și la cap. A urmat o cursă contra cronometru a medicilor care au făcut toate eforturile pentru a-l menține pe bărbat în viață. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, iar inima bărbatului a cedat. Pe fir au intrat acum inspectorii de la ITM Constanța și polițiștii. Echipele celor două instituții au misiunea să afle cum s-a întâmplat incidentul. După ce vor trage concluziile vor lua și măsuri.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult