miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Accident grav pe A4. Cinci victime, la spital

Accident grav pe A4. Cinci victime, la spital

de Redacția Dotto
Accident

Grav accident pe Autostrada A4. Cinci tineri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident în zona Podului lui Apolodor.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță, precum și pompieri. Polițiștii spun că maşina în care se aflau cei cinci a intrat într-un parapet, iar în urma izbiturii puternice a luat foc. 3 fete şi 2 băieţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, au fost răniți şi au fost transportaţi la Spitalul de Urgență Constanța. Interesant este faptul că salvatorii au fost alertați chiar de… mașina în care se aflau tinerii, un autoturism de ultimă generație, care a transmis la ISU Dobrogea coordonatele accidentului. “Am putut asculta zgomotul ambiental și am trimis ajutoare”, au spus reprezentanții ISU Dobrogea.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult