Tragedie aseară în județul Constanța. Un copilaș de doar 4 ani a murit, iar alte cinci persoane, printre care și fratele lui de 7 ani, au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a fost implicate într-un grav accident rutier. Nenorocirea s-a petrecut în apropierea localității Mihail Kogălniceanu, iar victimele erau din județul Ialomița.

Totul s-a petrecut la scurt timp după ora 19:30, când la un moment dat, din motive necunoscute,  șoferul mașinii în care se aflau copiii ar fi intrat pe contrasens și s-a izbit violent de o auto platformă, care circula regulamentar. În urma impactului  autoturismul s-a răsturnat, a ieșit în decor și s-a făcut praf. Echipaje de pe două autospeciale de stingere, două ambulanțe, dar și elicopterul SMURD au intervenit pentru a salva viețile celor implicați în accident. Pentru copilul de nici 4 ani însă nu s-a mai putut face nimic.

Polițiștii de la serviciul rutier au preluat cercetările în acest caz. Din primele verificări se pare ca șoferul autoturismului ar fi cel vinovat de producerea accidentului. Tocmai de aceea este acum cercetat penal. Atât el, cât și cel care conducea auto platforma au fost testați cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Politiștii vor trebui să afle acum din ce cauză șoferul a ajuns pe contrasens. Este posibil fie să fi încercat o depășire fără să se asigure, fie atenția i-a fost distrasă ce se ce întâmpla în mașină.

Check Also

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: avertisment pentru Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: decizii ferme pentru menținerea ordinii și lin…