duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate Accident mortal în Mamaia. O persoană și-a pierdut viața

Accident mortal în Mamaia. O persoană și-a pierdut viața

de Andreea Bălan
Accident

Accident mortal, în această după amiază, în Mamaia. O mașină s-a făcut acordeon și un bărbat și-a pierdut viața, după ce a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Pentru salvarea acestuia au fost chemate în ajutor mai multe echipaje ale ISU Dobrogea și o mașină de descarcerare.

Bărbatul a fost scos din autoturism de salvatorii de la SMURD în viață și transportat la Spitalul Județean din Constanța, unde a decedat. Martorii povestesc că mașina care circula cu viteză a intrat cu putere într-un autoturism parcat, iar mai apoi a ricoșat într-un stâlp de pe marginea drumului, pe care l-a culcat la pământ.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult