vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Accident pe A2, la Murfatlar. A intervenit elicopterul SMURD

Accident pe A2, la Murfatlar. A intervenit elicopterul SMURD

de Ileana Gheorghiu

Traficul a fost deviat în această după amiază pe Autostrada Soarelui. Motivul îl reprezintă un accident care s-a produs pe sensul de mers Constanța – București, în apropierea localității Murfatlar.

În accident au fost implicate o autoutilitară și un autocamion. Impactul dintre cele două mașini a fost atât de puternic încât o persoană a rămas încarcerată. La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de salvatori: pompieri și medici, dar și elicopterul SMURD, care a preluat persoana ce rămăsese prinsă între fiarele uneia dintre mașinile implicate în accident. Este vorba despre un bărbat, șoferul al uneia dintre mașini. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgență din Constanța, cu mai multe traumatisme grave. Traficul rutier a fost oprit în totalitate pe sensul către Capitală, la orele prânzului, ceea ce a determinat formarea unor cozi de câțiva kilometri. Ulterior s-a luat decizia devierii traficului prin parcarea de la km 196. Vom reveni cu amănunte.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult