vineri, 14 iunie, 2024
Home Breaking news Accident rutier cu 8 victime la Cataloi: două fetițe au ajuns la spital

Accident rutier cu 8 victime la Cataloi: două fetițe au ajuns la spital

de Redacția Dotto

Accident rutier pe DN22, cu opt persoane implicate, la aproximativ un kilometru distanță de intersecția cu localitatea Cataloi, către Constanța.

În jurul orei 19.00, s-a produs un accident rutier între două autoturisme în care se aflau opt persoane.

Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului au fost alocate trei echipaje medicale din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, iar din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea, un echipaj de descarcerare, unul SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple.

Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au identificat patru victime, toate ocupante ale aceluiași autoturism, care au fost preluate și transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale și tratament de specialitate.

Nici o persoană nu a fost încarcerată, victimele fiind găsite în afara autoturismului răsturnat.

Printre cele patru victime se numără două fetițe, de 2 și 4 ani, un bărbat și o femeie, de 38 și 34 de ani, adică o familie.

În al doilea autoturism se aflau doi adulți și doi minori de 15 ani.

Circulația a fost oprită temporar.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult