Accident rutier grav în sensul giratoriu de la Cora. Un bebeluș de 8 luni și două femei au ajuns la spital

Două femei şi un bebeluş au ajuns la spital azi dimineaţă, după ce au fost răniţi într-un accident rutier produs într-un sens giratoriu din municipiul Constanţa.

În evenimentul rutier au fost implicate patru autovehicule. Alte patru persoane au fost duse la spital în urmă accidentului, iar o altă. care a suferit atac de panică, a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Accidentul s-a produs într-o intersecție foarte aglomerată de la intrarea în Constanța. Martorii spun că un șofer care conducea mașină de culoarea neagră ar fi adormit la volan și într-o fracțiune de secundă a pierdut direcția și a lovit un autoturism  care mergea pe același sens, dar la două benzi dinstantă. Impactul a fost atât de puternic încât ambele mașini au fost proiectate în alte două mașini din față lor: un microbuz și un autocar. Șoferii aflați în trafic au sunat la urgență iar ISU Dobrogea a mobilizat mai multe echipaje pentru intervenție: un echipaj de stingere a inendiului, o mașină pentru descarcerare și 3 ambulanțe SMURD.  Spitalul Județean a trimis și el alte două echipaje medicale.

„În urmă accidentului au rezultat 7 victime din care 5 adulți au fost transportați la spital 1 sugar deasemenea transportat la spital și o a 7-a persoană care a avut nevoie de îngrijiri medicale la față locului, având un atac de panică” a transmis ISU Dobrogea prin purtătorul de cuvânt Anamaria Stoica.

La Spitalul Județean, victimele au fost preluate de Unitatea de Primiri Urgențe și duse la investigații medicale.

„Sunt toți stabili hemodinamic, în afară oricărui pericol. În momentul de față sunt la investigații și atunci când vor fi gata toate rezultatele se va decide dacă este sau nu nevoie de internare”  spune Crina Kibedi, de la Spitalul Județean Constanța.

Ofițerii de la Rutieră au deschis un dosar de cercetare penală. Se fac investigații  pentru acuzația de vătămare din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Noaptea Cercetătorilor Europeni la UMC Constanța 

Universitatea Maritimă din Constanța participă la sărbătorirea Nopții Cercetătorilor Europ…