duminică, 21 iulie, 2024
Home Breaking news Accident rutier pe bulevardul Tomis: un șofer posibil drogat

Accident rutier pe bulevardul Tomis: un șofer posibil drogat

de Redacția Dotto

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Bulevardul Tomis, a avut loc un accident rutier (tamponare), între două autoturisme conduse de către doi bărbați.

Bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Aceștia au fost testați cu aparatul din dotare, unde în cazul unuia dintre ei au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult