Accident spectaculos, la Medgidia. Un șofer s-a urcat cu mașina pe un stâlp de beton

Un accident spectaculos s-a produs, în această după amiază, la Medgidia unde un șofer s-a urcat cu mașina pe  indicatorul din beton de la intrarea în oraș.

Accidentul a avut loc la ora 11 în intersecția extrem de periculoasă de pe DN 22C Constanța-Cernavodă, la intrarea în Medgidia, unde se face ramificația spre comună Cuza Vodă.

Șoferii aflați în trafic au văzut accidentul și-au anunțat imediat autoritățile la 112. ISU Dobrogea a trimis echipaje de descarcerare la față locului iar Spitalul Medgidia a adus două ambulanțe. Când au ajuns echipajele de intervenție de la ISU, nu au găsit persoane încarcerate. Pompierii au deconectat bornele celor două mașini ca să nu izbucnească un incendiu și apoi au numărat victimele. În mașina rămasă pe indicatorul de intrare în localitatea Medgidia se afla doar șoferul, însă în cea de-a doua, grav avariată, erau o femeie și doi copii.

Medicii de pe ambulanță a preluat două victime, un bărbat și o femeie, care prezentau doar politraumatisme minore, la nivel toracic și cranian. Șoferul  mașinii urcate pe indicator a scăpat nevătămat. 

Ciocnirea s-a produs, susțin martorii, pe fondul neacordării de prioritate în intersecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…