miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Accident spectaculos, la Medgidia. Un șofer s-a urcat cu mașina pe un stâlp de beton

Accident spectaculos, la Medgidia. Un șofer s-a urcat cu mașina pe un stâlp de beton

de Redacția Dotto

Un accident spectaculos s-a produs, în această după amiază, la Medgidia unde un șofer s-a urcat cu mașina pe  indicatorul din beton de la intrarea în oraș.

Accidentul a avut loc la ora 11 în intersecția extrem de periculoasă de pe DN 22C Constanța-Cernavodă, la intrarea în Medgidia, unde se face ramificația spre comună Cuza Vodă.

Șoferii aflați în trafic au văzut accidentul și-au anunțat imediat autoritățile la 112. ISU Dobrogea a trimis echipaje de descarcerare la față locului iar Spitalul Medgidia a adus două ambulanțe. Când au ajuns echipajele de intervenție de la ISU, nu au găsit persoane încarcerate. Pompierii au deconectat bornele celor două mașini ca să nu izbucnească un incendiu și apoi au numărat victimele. În mașina rămasă pe indicatorul de intrare în localitatea Medgidia se afla doar șoferul, însă în cea de-a doua, grav avariată, erau o femeie și doi copii.

Medicii de pe ambulanță a preluat două victime, un bărbat și o femeie, care prezentau doar politraumatisme minore, la nivel toracic și cranian. Șoferul  mașinii urcate pe indicator a scăpat nevătămat. 

Ciocnirea s-a produs, susțin martorii, pe fondul neacordării de prioritate în intersecție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult