vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Accidente în lanț, la Constanța

Accidente în lanț, la Constanța

de Andreea Bălan
Constanța
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

A fost seara accidentelor la Constanța. Trei autoturisme au fost grav avariate în urma a doua evenimente rutiere petrecute la doar câteva minute distanță.

Mai întâi pompierii constănțeni dar și medicii de la ambulanță au fost solicitați să intervină la un accident în care au fost implicate două autoturisme. Cei doi șoferi au pătruns într-un sens giratoriu venind din aceeași direcție. La un moment dat unul dintre ei nu a mai apreciat corect distanța și s-a izbit violent de celălalt. În urma impactului una dintre mașini s-a răsturnat. La locul accidentului au fost trimise două salvări, un SMURD, dar și o mașină de descarcerare.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Autoturismele însă au fost serios avariate. Nici nu s-au întors bine din misiune că salvatorii au fost din nou solicitați să intervină. De această dată, la un accident petrecut la ieșirea din oraș. Șoferul unui autoturism care a virat dreapta ca să intre pe șoseaua de centură, s-a apropiat prea mult de bordura de pe marginea drumului, a urcat pe ea și s-a răsturnat. Din fericire, șoferul nu s-a ales decât cu o sperietură.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult