Acer face echipă cu Porsche Design pentru laptopul de lux Acer Book RS

Acer se alătură echipei Porsche Design pentru un nou laptop de lux, Porsche Design Acer Book RS, care pare să combine designul produselor Porsche Design cu know-how-ul laptopului Acer.

Parteneriatul de aici este unul important, având în vedere că ultimul laptop marca Porsche Design, Porsche Design Book One (pe care studioul de design l-a dezvoltat singur), a avut câteva defecte cheie cauzate de prioritizarea stilului față de funcționalitate

Porsche Design Acer Book RS, pe de altă parte, arată ca un laptop mai convențional (deși unul care este încă acoperit cu fibră de carbon). Specificațiile sunt, de asemenea, încurajatoare, cu o gamă de procesoare Intel Core i5 și i7 de a 11-a generație, 8 GB sau 16 GB RAM și 512 GB sau 1 TB stocare. Grafica poate fi lăsată fie la grafica integrată Iris Xe, fie la un GPU discret Nvidia MX350 opțional. Afișajul este probabil cea mai puțin impresionantă parte a pachetului, cu un ecran tactil de 14 inci destul de obișnuit 1080p.

Laptopul în sine este, de asemenea, mult mai ieftin decât ultimul laptop Porsche Design, începând de la 1.399 USD în Statele Unite, deși prețurile exacte și data de lansare nu au fost încă anunțate. Cele două companii oferă, de asemenea, o varietate de accesorii potrivite pentru laptop, inclusiv un mouse de 109,99 USD (de asemenea, cu accente din fibră de carbon) și o carcasă, care pot fi pachetate împreună pentru 329,99 USD sau într-un „pachet premium” care include modelul i7 mai specificat al laptopului pentru 1.999,99 dolari.

Acer a anunțat, de asemenea, alte câteva actualizări majore de laptopuri, inclusiv noul Acer Swift 3X, care va fi unul dintre primele laptopuri care prezintă noul GPU Intel Xe Max discret.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Un program al unui grup israelian, utilizat pentru spionarea activiştilor şi jurnaliştilor

Tel Aviv, 16 iulie – Mai multe guverne au utilizat un program informatic de spionaj …