Acrobații cu avioane de luptă

Evenimentul aviatic al anului va avea loc pe litoral. Black Sea Air Show aduce la malul mării cei mai experimentați piloți de avion din întreaga lume.

Pe 5 august toți ochii vor fi îndreptați spre cer pentru un show de excepție cu avioane acrobatice. Piloți civili și militari, români și parteneri străini din NATO se vor întrece într-un spectacol de excepție.

Aeroclubul României va participa la spectacolul aviatic cu o formație de 6 avioane de antrenament, care zboară cu până la 350 de kilometri pe oră și din care vor fi lansați mai mulți parașutiști.

La Black Sea Air show va impresiona și Aviația Militară. Avioanele de luptă vor face tonouri și zbor răsturnat la joasă înălțime.

Toți cei prezenți la Black Sea Air Show vor vedea și avioanele F-16 Eurofighter Typhoon, dar și celebrele avioane militare de transport, Spartan. Vor fi și avioane expuse la sol și mai multe zone de distracție pentru copii. În caz de alarmă aeriană la granițele României, spectacolul se va opri, iar patrulele poliție aeriană vor intra în acțiune.

Blask Sea Air Show va începe pe 5 august la ora 10 si va dura minimum 5 ore. Transportul spre aeroport va fi organizat in curse regulate.

La Black Sea Air Show sunt așteptați cel puțin 17 mii de privitori, așa cum s-a întâmplat la ultima ediție din anul 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…