joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Acțiuni ale polițiștilor constănțeni: amenzi de peste 20.000 de lei

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni: amenzi de peste 20.000 de lei

de Redacția Dotto
La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune  pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică. Astfel, au fost legitimate 51 de persoane și au fost verificate 25 de vehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 22.525 de lei. Totodată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și a fost constatată o infracțiune.
 
La data de 18 mai  a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 3 Poliție, au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Soveja, având autorizația de circulație provizorie expirată. Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult