vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Acțiuni ale polițiștilor constănțeni: amenzi de peste 98.000 de lei

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni: amenzi de peste 98.000 de lei

de Redacția Dotto

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au desfășurat acțiuni cu efective mărite,  au intervenit la peste 100 de solicitări ale cetăţenilor şi au constatat 142 de contravenții.

Astfel, aproximativ 350 de poliţişti din structurile operative au acţionat pentru a preveni faptele antisociale şi au intervenit la 118 evenimente, dintre care 102 au fost sesizate de către cetăţeni prin 112.

Polițiștii au organizat 64 de acţiuni în județul Constanța, desfășurând activități în sistem integrat cu jandarmii, pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea  traficului şi consumului de substanțe interzise, precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 142 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  peste 98.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic.

Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, 14 șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi  pentru conducere sub influenţa alcoolului.

De asemenea, au fost oprite din a circula 10 vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.

În cadrul acțiunii Blocada, au fost organizate 24 de filtre rutiere pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței în trafic, fiind legitimate 405 de persoane și verificate 217 de vehicule.

Totodată, 151 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 28 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

În cadrul activităților desfășurate, au fost constatate două infracțiuni la regimul circulatiei rutiere și a fost depistată o persoană urmărită naţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

Acţiunile poliţiştilor pentru siguranța cetățenilor vor continua în perioada următoare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult