vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța

de Redacția Dotto

La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Ordine și Siguranță Publică au desfășurat o acțiune pentru  menținerea ordinii și liniștii publice.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 75 de persoane și au fost verificate 59 de vehicule. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1900 de lei.
 
 La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Eforie au desfășurat o acțiune pentru  menținerea ordinii și liniștii publice. În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 12 persoane și au fost verificate 9 vehicule.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.700 de lei.
 
La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au acționat  pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului și pentru  menținerea ordinii și liniștii publice. În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 19 persoane și au fost verificate 18 vehicule. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 800 de lei.
 
La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța -Secția 2 Poliție au au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice. În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 59 de persoane și au fost verificate 7 vehicule. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 8.990 de lei.
 
La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârșova au desfășurat o acțiune pentru  menținerea ordinii și liniștii publice. În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 47 de persoane și au fost verificate 44 de vehicule. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.590 de lei.
 
La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru  menținerea ordinii și liniștii publice și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 70 de persoane și au fost verificate 36 de vehicule. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.900 de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult