marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Acțiunile polițiștilor constănțeni

Acțiunile polițiștilor constănțeni

de Redacția Dotto

Infracțiuni rutiere. Cercetați pentru furt. Infracțiuni la regim rutier

În urma cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de furt, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia şi Biroului de Poliţie Vama Veche – 2 Mai au identificat un minor de 17 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii. Astfel, pe 24 iulie a acestui an, minorul în cauză ar fi sustras un ceas din mâna unui bărbat în incinta unui club din stațiunea Vama Veche. Bunul furat, în valoare de 9.000 de euro, a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cercetat pentru furt În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal vizând săvârşirea infracţiunii de furt, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia şi Biroului de Poliţie Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat de 60 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii. Astfel, pe 9 august a acestui an, bărbatul în cauză ar fi sustras, de la o societate comercială, o cutie frigorifică, în care se aflau produse perisabile în valoare de 500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal în vederea săvârșirii infracțiunii de furt, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia și Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat de 60 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii. Astfel, pe 9 august a acestui an, bărbatul în cauză ar fi sustras, de la o societate comercială, o cutie frigorifică, în care se aflau produse perisabile în valoare de 500 de lei. Frigiderul furat a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Operatorul economic amendat cu 10.000 de lei În data de 17 august a acestui an, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat activități privind vânzarea de legume și fructe, fără eliberarea bonului fiscal, în municipiul Cernavodă. Astfel, aceștia au identificat un operator economic, care vinde legume, fără a emite bonuri fiscale.


În urma activităților, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare totală de 10.000 lei, conform prevederilor O.U.G. 28/1999, cu măsura complementară a suspendării activității până la dotarea locului de muncă cu dispozitiv electronic de marcare fiscală. Acțiunea polițiștilor constănțeni – În data de 17 august anul curent, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, Biroul de Poliție Vama Veche 2 Mai și Secția 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat acțiuni și activități în linia prevenirii furturilor în zona plajei și zona adiacentă și din spațiile de cazare, depistarea persoanelor care expun animalele la căldură excesivă și a șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. Astfel, au fost înmatriculate peste 120 de persoane, iar peste 50 de vehicule au fost oprite pentru control. În urma activităților, polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.000 lei, dintre care 6 în temeiul Legii 61/1991 și 10 a O.U.G. 195/2002.

Astfel, au fost înscrise peste 20 de persoane. În urma activităților, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 11.000 lei, dintre care 4 conform Legii 61/1991. Acțiune pentru încălcarea limitei legale de viteză În data de 17 august a acestui an, polițiștii din cadrul Poliției Mangalia au desfășurat activități în linia prevenirii și combaterii criminalității stradale. Astfel, au fost înmatriculate peste 20 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 20 de vehicule. În urma activităților, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei.
În data de 17 august anul curent, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cernavodă au identificat un bărbat de 35 de ani care conducea un autoturism pe strada Canalului, din municipiul Cernavodă, aflat sub influența unor substanțe psihoactive. . În urma testării cu aparatul de testare a drogurilor a rezultat o valoare pozitivă la cocaină, acesta fiind dus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea determinării substanțelor din sânge.

În data de 17 august anul curent, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat un bărbat de 52 de ani care conducea un autoturism pe strada Primăriei, din localitatea Poarta Albă, fără având permis de conducere fără categorie de vehicule, iar în urma testării cu etilotest a rezultat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat cu Pagube materiale. În data de 18 august anul curent, în jurul orei 3.00, polițiștii din cadrul poliției stațiunii Mamaia au identificat un bărbat de 30 de ani care conducea un autoturism pe DC 86, în orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, care a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult