joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Activități sportive de 1 iunie la Constanța

Activități sportive de 1 iunie la Constanța

de Redacția Dotto

Pe 1 iunie, Constanța devine orașul copiilor fericiți iar de-alungul zilei, CSM Constanța va avea activități sportive alături de cei mici! În parcuri sau pe bulevarde, cu spectacole, mascote, activități sportive, povești sau ateliere de creație, cu zâmbete până la urechi și surprize nenumărate, Constanța îi va sărbători pe cei mai mici dintre noi. Pentru că e ziua lor și merită ce e mai bun și mai frumos, municipalitatea nu a vrut să îi dezamăgească și le-a pregătit copiilor o zi de neuitat. Sâmbătă, CSM Constanța va susține activități în Parcul de la Gară de la ora 11:00 și pe Bulevardul Tomis începând cu ora 14:00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult