Acuzații

Acuzații grave la adresa Decanului Facultății de Arte de la Universitatea Ovidius.

Mai mulți foști studenți susțin că acesta le-ar fi luat parte din banii care li se cuveneau pentru prestațiile artistice din cadrul unor proiecte bugetate. Unii dintre ei i-au decanului făcut și plângere la DNA și speră că Justiția îi va ajuta să recupereze ceea ce susțin că li se cuvine.


Unul dintre foștii studenții ai Facultății de Arte este Alexandru Agafiței. Tânărul povestește că în urmă cu doi ani a participat la Festivalul Iernii din Parcul Tăbăcăriei, la spectacolul muzical Lumea Poveștilor susținut de Facultatea de Arte a Universității Ovidius și coordonat de decanul Facultății, Daniela Vitcu.

Pentru aparițiile sale în spectacol, spune Alexandru, i s-ar fi promis la acea vreme 1500 de lei. Fără contract însă. Timp de doi ani tânărul nu a văzut însă niciun leu, iar zilele trecute s—a trezit în fața unui contract care valorează doar 900 de lei.

Aceeași poveste o are în centru și pe Roxana, colega lui Alexandru. Ceva mai curajoasă fata a insistat mai mult să își primească banii promiși și povestește că a reușit. Nu însă fără zeci de telefoane și mesajele către decanul Facultății căreia i-a amintit ce i se cuvenea, conform înțelegerii.

Studenții din cadrul Facultății de Arte nu sunt singurii care au intrat în conflict cu decanul, Daniela Vitcu. Mai mulți candidați la Facultatea de Arte povestesc că profesoara le-ar fi pus bețe în roate.

Contactată de reporterii Dotto TV, decanul Facultății de Arte, Daniela Vitcu, a refuzat să comenteze acuzațiile care i se aduc. Într-un mesaj text aceasta a menționat doar că problema se va tranșa în Justiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…