miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Acuzații grave la adresa Decanul Facultății de Arte

Acuzații grave la adresa Decanul Facultății de Arte

de Redacția Dotto
Acuzații

Acuzații grave la adresa Decanului Facultății de Arte de la Universitatea Ovidius.

Mai mulți foști studenți susțin că acesta le-ar fi luat parte din banii care li se cuveneau pentru prestațiile artistice din cadrul unor proiecte bugetate. Unii dintre ei i-au decanului făcut și plângere la DNA și speră că Justiția îi va ajuta să recupereze ceea ce susțin că li se cuvine.


Unul dintre foștii studenții ai Facultății de Arte este Alexandru Agafiței. Tânărul povestește că în urmă cu doi ani a participat la Festivalul Iernii din Parcul Tăbăcăriei, la spectacolul muzical Lumea Poveștilor susținut de Facultatea de Arte a Universității Ovidius și coordonat de decanul Facultății, Daniela Vitcu.

Pentru aparițiile sale în spectacol, spune Alexandru, i s-ar fi promis la acea vreme 1500 de lei. Fără contract însă. Timp de doi ani tânărul nu a văzut însă niciun leu, iar zilele trecute s—a trezit în fața unui contract care valorează doar 900 de lei.

Aceeași poveste o are în centru și pe Roxana, colega lui Alexandru. Ceva mai curajoasă fata a insistat mai mult să își primească banii promiși și povestește că a reușit. Nu însă fără zeci de telefoane și mesajele către decanul Facultății căreia i-a amintit ce i se cuvenea, conform înțelegerii.

Studenții din cadrul Facultății de Arte nu sunt singurii care au intrat în conflict cu decanul, Daniela Vitcu. Mai mulți candidați la Facultatea de Arte povestesc că profesoara le-ar fi pus bețe în roate.

Contactată de reporterii Dotto TV, decanul Facultății de Arte, Daniela Vitcu, a refuzat să comenteze acuzațiile care i se aduc. Într-un mesaj text aceasta a menționat doar că problema se va tranșa în Justiție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult