HomeNewsAcuzațiile că Stelian Ion a obținut fraudulos o garsonieră continuă
News - luni 14 decembrie 2020

Acuzațiile că Stelian Ion a obținut fraudulos o garsonieră continuă

Jurnaliștii de la Newsweek România au anunțat că au intrat în posesia documentului prin care Primăria Constanţa ar fi ascuns rezultatul auditului intern, care ar dovedi faptul că Stelian Ion ar fi obţinut nejustificat o garsonieră.

Rezultatul auditului intern al Primăriei a venit cu mai puțin de o săptămână înainte de alegerile locale din 27 septembrie, la care Stelian Ion și Decebal Făgădău au fost contracandidați. Cu toate acestea, Făgădău, primar în funcție în acel moment, a păstrat tăcerea cu privire la modul în care candiatul USR-PLUS și-a dobândit locuința. Gurile rele din presă l-au acuzat pe fostul primar Decebal Făgădău că a avut o înțelegere cu Stelian Ion, acuzații pe care, din nou, deputatul USR le neagă cu vehemență.

Stelian Ion reacționează, după acuzațiile că a obținut fraudulos o garsonieră! Jurnaliștii de la Newsweek România au anunțat că au intrat în posesia documentului care atestă faptul că deputatul USR, Stelian Ion, fost candidat la Primăria Municipiului Constanța, a obținut în mod fraudulos, în anul 2005, o locuință ANL în orașul de la malul mării. Potrivit sursei citate, Ion ar fi obținut garsoniera din Constanța după ce punctajul necesar pentru obținerea acesteia ar fi fost umflat în mod nejustificat, situație peste care ar fi trecut cu vedere inclusiv fostul primar social-democrat Decebal Făgădău. Stelian Ion neagă toate aceste acuzații și spune că sunt niște minciuni sfruntate!

Stelian Ion, deputat USR şi fost candidat la Primăria Constanţa, a obţinut prin fraudă o locuinţă ANL în anul 2005, conform unui audit al Primăriei Constanţa, citat de publicaţia Newsweek. Primăria Constanța arată că punctajul obţinut de Stelian Ion pentru dobândirea locuinţei ANL a fost crescut cu 7 puncte pe baza unei declaraţii false privind locul de muncă. Stelian Ion a inventat un handicap grav pentru a obţine o locuinţă ANL, iar printre neregulile imputate se numără şi o declaraţie falsă că lucra la o instituție publică, deși era avocat. Contactat telefonic de jurnaliștii DottoTV, deputatul Stelian Ion a negat acuzațiile.

Jurnaliștii de la Newsweek România scriau în vara acestui an că “pentru a pune mâna pe garsonieră, Stelian Ion a încălcat de cel puțin patru ori legea, crescându-și în mod fraudulos punctajul. Unele dintre nereguli puteau fi sancționate chiar penal, dacă o anchetă ar fi fost efectuată la timp”. Sursa citată notează că una dintre nereguli este legată de locul de muncă declarat de deputatul USR. Astfel, Stelian Ion ar fi declarat că lucra la o instituție publică, categorie cu un punctaj mai bun, în timp ce, de fapt, el nu a lucrat niciodată la stat, ci a fost multă vreme avocat, reprezentându-l în instanță chiar și pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

Reamintim că Stelian Ion a răspuns pe Facebook acestor acuzatii încă din timpul campaniei electorale pentru alegerile locale. Acesta a sustinut că totul a fost un atac de campanie pus la ale de adversarii din PSD si PNL. Politicianul a mai afirmat că nu a declarat nicăieri că ar avea un handicap grav, ci a depus acte din care dovedeau că are probleme pulmonare cronice din cauza unui TBC pe care l-a avut la 4 ani si în urma căruia a rămas cu probleme severe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Străzi fără treceri de pietoni în municipiul Constanța

Situație bizară pe două străzi din municipiul Constanța. Prin lipsa trecerilor pentru piet…