Acvariul închis pentru o perioadă nedeterminată

Acvariul din Constanța a fost închis pentru o perioadă nedeterminată. Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii a luat această decizie pentru o serie de reparații urgente, care trebuie făcute la clădirea care adăpostește Acvariul.

Recent o bucată mare din tavanul Acvariului s-a desprins din cauza unor infiltrații și a căzut, provocând panică printre angajați și vizitatori. In momentul acestui incident, în Acvariu se aflau mai mulți vizitatori, dar și personalul angajat.

Din fericire, potrivit conducerii Complexului Muzeal, nimeni nu a fost rănit. Directorul Complexului, Iulian Călin, a declarat pentru DOTTO TV că în prezent se lucrează la un plan de reparații și că Acvariul nu va fi deschis până când specialiștii nu vor da asigurări că imobilul nu pune în pericol siguranța vizitatorilor, a angajaților și a exemplarelor marine.

Acvariul din Constanța a fost inaugurat în anul 1958. Din 1973 este cuprins alături de alte obiective Planetariu, Observatorul astronomic și Delfinariul în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Festivaluri de teatru, muzică și film finanțate de Consiliul Județean Constanța

Consiliul Județean Constanța a semnat astăzi contracte de 3,7 milioane de lei cu mai multe…