vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Acvariul închis pentru o perioadă nedeterminată

Acvariul închis pentru o perioadă nedeterminată

de Redacția Dotto

Acvariul din Constanța a fost închis pentru o perioadă nedeterminată. Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii a luat această decizie pentru o serie de reparații urgente, care trebuie făcute la clădirea care adăpostește Acvariul.

Recent o bucată mare din tavanul Acvariului s-a desprins din cauza unor infiltrații și a căzut, provocând panică printre angajați și vizitatori. In momentul acestui incident, în Acvariu se aflau mai mulți vizitatori, dar și personalul angajat.

Din fericire, potrivit conducerii Complexului Muzeal, nimeni nu a fost rănit. Directorul Complexului, Iulian Călin, a declarat pentru DOTTO TV că în prezent se lucrează la un plan de reparații și că Acvariul nu va fi deschis până când specialiștii nu vor da asigurări că imobilul nu pune în pericol siguranța vizitatorilor, a angajaților și a exemplarelor marine.

Acvariul din Constanța a fost inaugurat în anul 1958. Din 1973 este cuprins alături de alte obiective Planetariu, Observatorul astronomic și Delfinariul în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult