Adăpostul groazei

Imagini șocante la un adapost de câini din localitatea constănțeană General Scărișoreanu. Zeci de câini chinuiți, flămânzi și bolnavi zac pe jos, pe pâmânt, într-un focar de infecție, care ar fi trebuit să le fie adăpost.

Un ONG a încercat să saleze animalele, dar în loc să primeacă sprijin s-a lovit de amenințări și injurii din partea proprietarilor adăpostului, după cum declară reprezentanții organizației.


Plini de căpușe și râie, flămânzi și triști, zeci de câini se chinuie de la o zi la alta să supraviețuiască într-un adăpost din localitatea General Scărișoreanu, unde în loc de hrană și alinare primesc doar umilințe și suferință. Adăpostul în care ar fi trebuit să fie îngrijiți, arată ca un lagăr pentru animale. Fără apă și fără hrană, bolnavi și umiliți, câinii din adăpost trăiesc într-un chin, în fiecare zi. Situația de la adăpost a fost semnalată de un ONG care încearcă să salveze câinii. Însă în loc de sprijin a primit doar amenințări de la proprietarii adăpostului.


În adăpostul groazei s-ar afla aproximativ 150 de câini, spun reprezentanții ONG-ului care înceracă să scoată animalele de acolo, un sfert dintre patrupede fiind în stare gravă din cauza bolilor și a lipsei hranei. O speranță pentru animale ar putea veni de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, care s-a oferit să găzduiască animalele, să le ofere hrană și medicamentele care le sunt necesare pentru a se pune pe picioare.

Reprezentanții asociației care vrea să salveze câinii, mai mulți medici veterinari și o echipă de polițiști vor merge astăzi la apăpostul groazei de la General Scărișoreanu pentru a-i convinge pe proprietarii adăpostului să elibereze câinii, pentru ca aceștia să poată fi îngrijiți și salvați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Constănțeni celebri peste hotare

Constanța a oferit lumii artiști de valoare, în multe domeniile. De la actori și cântăreți…