marți, 16 aprilie, 2024
Home DOTTO News Adăposturi de nomazi, puse la pământ

Adăposturi de nomazi, puse la pământ

de Redacția Dotto

Mai multe adăposturi de nomazi, improvizate în locuri publice din orașul Constanța, au fost dezafectate de polițiștii locali. 157 de persoane au fost identificate și, pentru că aveau domiciliul în diferite localități ale județului, au fost îndrumate să părăsească zona.

Cele mai multe au primit și amenzi, în valoare totală de peste 45 de mii de lei pentru consum de alcool pe domeniul public, proferarea de injurii, aruncarea de gunoi pe la întâmplare, comerțul neautorizat, fumatul în spațiile publice închise sau cerșetorie. În prezența polițiștilor locali, oamenii și-au strâns puținul pe care îl au și pornit spre localitățile de domiciliu. Cel puțin, așa le-au promis polițiștilor. În urma lor, adăposturile au fost igienizate cu ajutorul firmei de salubrizare. Acțiunea polițiștilor locali a avut loc săptămâna trecută, în mai multe cartiere ale orașului: KM 4-5, Abator, Poarta 5, Poarta 6, Valea Portului, zona CET, Inel I, Inel II, Casa de Cultură, Trocadero și multe altele.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult