Administratorii a două restaurante din municipiul Constanţa au fost amendaţi, luni, cu câte 2.000 de lei, pentru că pe terasele localurilor erau mai mulţi clienţi, fără respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, una dintre terase avea spaţii închise tip iglu. "În jurul orei 19,30, poliţişti din cadrul Secţiei 3, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe terasa unui restaurant situat pe bulevardul Tomis se aflau mai multe persoane aşezate la mese, în spaţii închise de tip 'iglu', fiind încălcate prevederile legale. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, potrivit Legii nr. 55/2020", a informat IPJ. La o a doua terasă, pereţii retractabili nu erau ridicaţi, spaţiul unde erau mai multe persoane aşezate la mese fiind închis. "Pe terasa unui local se aflau mai multe persoane aşezate la mese, iar (...) terasa este împrejmuită cu pereţi retractabili, care erau închişi. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei", conform IPJ Constanţa.
Home Breaking news Administratori de restaurante amendaţi cu câte 2.000 lei pentru nerespectarea măsurilor împotriva COVID-19
Breaking news - marți 19 ianuarie 2021

Administratori de restaurante amendaţi cu câte 2.000 lei pentru nerespectarea măsurilor împotriva COVID-19

Administratorii a două restaurante din municipiul Constanţa au fost amendaţi, luni, cu câte 2.000 de lei, pentru că pe terasele localurilor erau mai mulţi clienţi, fără respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, una dintre terase avea spaţii închise tip iglu.

„În jurul orei 19,30, poliţişti din cadrul Secţiei 3, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe terasa unui restaurant situat pe bulevardul Tomis se aflau mai multe persoane aşezate la mese, în spaţii închise de tip ‘iglu’, fiind încălcate prevederile legale. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, potrivit Legii nr. 55/2020”, a informat IPJ.

La o a doua terasă, pereţii retractabili nu erau ridicaţi, spaţiul unde erau mai multe persoane aşezate la mese fiind închis.

„Pe terasa unui local se aflau mai multe persoane aşezate la mese, iar (…) terasa este împrejmuită cu pereţi retractabili, care erau închişi. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, conform IPJ Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

DNA: Proiectul de extindere a plajelor de pe litoralul Mării Negre nu este blocat de vreo anchetă

Proiectul de extindere a plajelor de pe litoralul Mării Negre nu este blocat de vreo anche…