Administratorii de terase, amendați în Constanța
Home News Administratorii de terase, amendați în Constanța
News - luni 25 ianuarie 2021

Administratorii de terase, amendați în Constanța

A plouat cu amenzi la sfârșitul săptămânii trecute la Constanța după ce proprietarii mai multor terase nu au respectat restricțiile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. În urma controalelor, polițiștii au constatat că activitatea nu se desfășura în spațiu deschis, așa cum prevede legea și au dat amenzi de zeci de mii de lei.

Peste 70 de polițiști au făcut controale la sfârșitul săptămânii trecute pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus. Au fost legitimate peste 600 de persoane și controlate peste 400 de vehicule. De asemenea, mai multe terase din Constanța au fost amendate cu 2000 lei, pentru că își desfășurau activitatea în spațiul închis.

Proprietarii de terase se declară nemulțumiți de modul în care municipalitatea gestionează situația. Ei spun că, în loc să-i ajute pe reprezentanții Horeca în această perioadă grea, îi împing și mai mult spre faliment.

Cu toate acestea, reprezentanții HoReCa sunt nevoiți să se supună regulilor și să-și continue activitatea.

Polițiștii locali constănțeni vor continua verificările operatorilor economici ce dețin terase pe raza municipiului Constanța. Potrivit municipalității, în doar 24 de ore, polițiștii locali au mers în control la 30 de terase din oraș, unde au constatat 69 de abateri de la prevederile legale, aceștia fiind sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 154.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Haine confiscate de Biroul Antifraudă   

Articole vestimentare de peste 56.000 de lei, confiscate de polițiștii de la Antifraudă. M…