Home Actualitate Adolescent înecat în Siutghiol
Actualitate - Breaking news - Interne - 5 zile în urmă

Adolescent înecat în Siutghiol

Adolescent înecat în Siutghiol

Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a înecat aseară în Lacul Siutghiol. Martorii povestesc că acesta intrase să facă baie și a dispărut la un moment dat în apă. Scafandrii și pompierii l-au căutat minute în șir, iar după ce l-au adus la suprafața medicii au încercat mai bine de o oră să îl resusciteze. Din păcate însă, în ciuda tuturor eforturilor salvatorilor, inima băiatului a încetat să mai bată.

Puțin după lăsarea întunericului mama băiatului a sunat disperată la 112 cerând ajutor pentru fiul ei dispărut în apele Lacului Siutghiol. ISU Dobrogea a mobilizat imediat câteve echipe de scafandri militari care să-l caute pe băiat. Localnicii speriati au urmărit intrvenția cu sufletul la gură.

Adolescentul de 17 ani, înghițit de ape, venise cu câțiva prieteni la grătar. Aceștia povestesc că la un moment dat le-a spus că intră să se răcorească puțin în apă. Din păcate, nu a mai ieșit valuri.

Ghidați de localnici, după zece minute de căutare, scafandrii l-au găsit pe băiat pe fundul lacului. L-au ridicat rapid și l-au adus la mal, unde aștepta un echipaj medical.

Pe fir a intrat și Poliția, care anchetează cazul. Salvatorii îi avetrizează pe turiști și localnici să evite scăldatul, dacă au consumat alcool. Starea de ebrietate crește pericolul de înec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

476 de autospeciale în dotarea ISU

Ministerul Afacerilor Interne vrea să cumpere 476 de autospeciale de stingere a incendiilo…