vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate O adolescentă din Fetești a dispărut

O adolescentă din Fetești a dispărut

de Redacția Dotto

Catrinescu Elena Daniela a dispărut de acasă. La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați de către mama fetei, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: 13 ani, greutate aproximativ 45 de kg, înălțime aproximativ 1,60 metri, păr lung drept negru, ochi căprui, fața ovală, constituție astenică, ten deschis.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult