sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Adolescentă dispărută de acasă

Adolescentă dispărută de acasă

de Redacția Dotto

Polițiștii din Cogealac sunt în alertă după ce o adolescentă de 14 ani a dispărut de acasă. Oamenii legii spun că ieri au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a Mihaelei Huruniuc din Comuna Săcele.

Aceasta ar fi plecat de acasă, pe 8 octombrie și nu s-a mai întors până în prezent. Minora are 1 metru și 55 înălțime, 60 de kilograme și părul lung, închis la culoare. La data plecării, adolescenta purta pantaloni de tip blue-jeans de culoare neagră, o cămașă de culoare roșie cu carouri de culoare neagră și papuci din plastic de culoare roz. Toți cei care pot furniza informații în legătură cu ea sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, la numărul de telefon afișat pe ecran.

IPJ Constanța 0241.611.364.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult