sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Adolescentă dispărută

Adolescentă dispărută

de Andreea Bălan

La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a lui CRISTACHE ANTONIA, de 17 ani, din municipiul Constanța.

Aceasta a plecat în mod voluntar, la data de 19 iulie a.c., în jurul orei 22.40, de la un local din stațiunea Mamaia, fără a reveni până în prezent la domiciliu. Minora are 1,60 m înălțime, 50 de kilograme, ochi căprui, păr șaten. La data plecării, aceasta purta un tricou de culoare albă cu dungi negre, pantaloni scurți de culoare neagră și cizme de culoare neagră. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult