miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate „Adoptă un cățel”! Bella are nevoie de o familie

„Adoptă un cățel”! Bella are nevoie de o familie

de Redacția Dotto

Primăria Constanța face apel la toți iubitorii de animale să ia în considerare adopția unui câine din Adăpostul public de Animale Abandonate Constanța, în special pe Bella, o simpatică femelă brac german care așteaptă cu nerăbdare să găsească un cămin iubitor.

„Această cățelușă, cu ochii blânzi și inima plină de dragoste, are nevoie de un stăpân care să îi ofere o șansă la o viață mai bună. Ea are toată dragostea și loialitatea de oferit și așteaptă să faca parte din familie.

Adoptând-o pe Bella, nu doar că veți salva o viață, dar veți primi în schimb o prietenie necondiționată și o companie care va aduce bucurie în fiecare zi. Bracul german este o rasă minunată, inteligentă și plină de energie, perfectă pentru activități în aer liber și pentru a face parte din familia dumneavoastră.

Vă încurajăm să-i dați doar o șansă. Aceasta merită să trăiască viața cu dragoste și grijă”, transmite Primăria Constanța.

Ca Bella mai sunt și alte sute de căței care au nevoie de un cămin. Adopția acestora este gratuită.

Cățeii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare.

Mai multe detalii  la numărul de telefon: 0733045213.Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult