vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Adrian Mazilu a semnat cu Brighton

Adrian Mazilu a semnat cu Brighton

de Andreea Bălan

Adrian Mazilu a semnat cu englezii de la Brighton.

Anunțul a venit de la jurnalistul de sport italian, specializat pe transferuri, Fabrizio Romano, care a postat pe Twitter o poză în care apar agentul Fulco van Kooperen, implicat în negocierile dintre cluburi, împreună cu Sam Jewell, de la Brighton, Gică Hagi și tânărul Mazilu care ține în mâini tricoul pe care îl va purta la formația engleză.

Brighton s-a clasat pe locul 6 în sezonul trecut al Premier League și l-a transferat pe Mazilu pentru suma de 3 milioane de euro. Tânărul atacant va rămâne la Farul Constanța până în ianuarie 2024.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult