joi, 18 aprilie, 2024
Home DOTTO News Aeronave Eurofighter Typhoon la baza de la Kogălniceanu

Aeronave Eurofighter Typhoon la baza de la Kogălniceanu

de Redacția Dotto

Șase aeronave Eurofighter Typhoon ale Forțelor Aeriene Regale Britanice au aterizat la baza Mihail Kogălniceanu. Detașamentul britanic, format din aproximativ 200 de militari (piloți și personal tehnic) și aeronave Eurofighter Typhoon, va executa, împreună cu militarii Forțelor Aeriene Române, misiuni de Poliție Aeriană Întărită (enhanced Air Policing) sub comandă NATO, în următoarele patru luni. Aceasta este a cincea prezenta la Mihail Kogălniceanu a Forțelor Aeriene Regale Britanice. Misiunile de poliție aeriană întărită, desfășurate în comun cu partenerii NATO, începând cu anul 2014, sunt planificate din timp și contribuie la dezvoltarea capacităţii de reacţie şi descurajare, precum și la consolidarea interoperabilităţii între Forțele Aeriene Române și cele aliate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult