joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Aeronave F-18 Hornet Finlandeze, la Baza de la Kogălniceanu

Aeronave F-18 Hornet Finlandeze, la Baza de la Kogălniceanu

de Redacția Dotto

Șapte aeronave F 18 Hornet ale Forțelor Aeriene Finlandeze au aterizat, ieri, în Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu. Detașamentul finlandez, constituit din aproximativ 80 de militari piloți și personal tehnico-ingineresc și aeronavele F-18 Hornet, va executa, împreună cu militari ai Forțelor Aeriene Române și militari ai Forţelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, misiuni de Poliție Aeriană Întărită sub comandă NATO. Aproximativ două luni va dura misiunea. Misiunile de Poliție Aeriană au rolul de apărare și asigurare a integrității spațiului aerian al României și contribuie la dezvoltarea capacităţii de reacţie și descurajare, precum și la consolidarea interoperabilităţii între toate forțele aliate participante la misiune.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult