Afacere

Cine să fie cele mai bune prietene ale fetelor, dacă nu bijuteriile cu pietre prețioase.

Cu acest gând a pornit la drum și Rebecca, o tânără din Cumpăna, care creează brățări și cercei unicat. O afacere pe care o relaxează și care pe viitor, speră Rebecca, să se transforme într-o sursă sigură de venit.

Cu multă migală, precizie și atenție la detalii, Rebecca înșiră fiecare pietricică frumos colorată pe un fir de ață cerat. În doar câteva minute, ca prin magie pietricelele și firele de ață se transformă în bijuterii unicat tocmai bune pentru un cadou sofisticat.

Cum a început însă Rebecca să creeze bijuterii cu pietre semiprețioase și cristale?

Vestea despre talentul fetei și calitatea materialelor pe care le folosește s-a răspândit rapid, astfel că astăzi, tânăra are mulți clienți fideli.

Rebeca se gândește acum să folosească și metale prețioase pentru creațiile ei și spera ca afacerea pe care a pornit-o dintr-o joacă să crească.

Rebecca recunoaște că este o muncă de migală dar pe care o face cu plăcere pentru că o relaxează și îi dă încredere în ea.

La o brățară Rebecca lucrează până la o oră în funcție de complexitate, iar prețurile diferă și ele în funcție de model și de materialele folosite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…