Aglomerație în sălile de fitness, la început de an

Sălile de fitness și nutriționiștii sunt la mare căutare, încă de la începutul noului an. După mesele copioase de sărbători, constănțenii își doresc să reintre în formă cu ajutorul sportului.

Deși cu toții ne dorim să scăpăm cât mai repede de kilogramele acumulate de sărbătorilor, antrenorii ne avertizează însă că sportul trebuie să devină un stil de viață, însoțit și de o alimentație sănătoasă, nu doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Constănțenii care frecventează sălile spun că nu s-au abținut de la nimic de sărbători, însă au fost atenți la cantitate, dar și la consumul de băuturi alcoolice. Cei care nu ajung la o sală de fitness sau nu practică vreun sport, pot merge pe jos cel puțin o jumătate de oră.

Sportul fără un regim alimentar bine stabilit nu dă rezultate optime. După un exces alimentar, în prima lună din an regimul devine mult mai strict. Nutriționiștii ne sfătuiesc să fim atenți la alimentele bogate în calorii, iar atunci când decidem să ne schimbăm planul alimentar este indicat să consultăm un specialist.

Avem nevoie de tărie și disciplină, iar rezultatele vor veni numaidecât. Răzvan a respectat cu strictețe regimul alimetar impus, iar în mai puțin de un an, a scăpat de 25 de kilograme.

Pentru constănțenii care doresc să schimbe stilul de viață cu ajutorul nutriționiștilor, tarifele pornesc de la 250 de lei și pot ajunge până la 1000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă acțiune a Farului în școli

”Marinarii” au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanța. Prin …