Aglomerație la saloanele de înfrumusețare

Este forfotă mare în saloanele de înfrumusețare. Cu doar o zi înainte de Crăciun acestea sunt arhipline.

Doamnele și domnișoarele și-au făcut programări chiar și cu o lună înainte pentru a fi sigure că la ținuta de sărbătoare vor afișa și coafura și manichiura perfecte.

Angajații saloanelor de înfrumusețare nu au în această perioadă niciun moment liber. Chiar dacă petrec Crăciunul acasă, în familie, femeile vor să arate bine și își petrec chiar și cinci ore în saloanele de înfrumusețare.

Pandemia a schimbat comportamentul clientelor. Acestea nu mai cer coafuri complicate, ci vor ca părul să le fie aranjat cât mai natural. La culori însă nu renunță, așa că un retuș al culorii părului sau chiar o nuanță nouă sunt adesea solicitate înainte de Sărbătorile de iarnă. Tendițele în ceea ce privește manichiura au rămas aceleași. Doamnele preferă în continuare roșul, la care adaugă adesea și un stop de sclipici.

Psihologii au o explicație clară pentru aglomerația din aceste zile din saloanele de înfrumusețare. Atunci când arătăm bine, starea noastră de spirit este influențată și devenim mult mai încrezători în propria persoană. Saloanele de înfrumusețare vor rămâne deschise astăzi până la ultimul client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dobrogea sub avertizare de vreme rea

Vești proaste de la meteorologi. În Dobrogea vin ninsorile, iar vântul va sufla cu putere.…