Aglomerație la slujba de Bobotează din Constanța
HomeActualitateAglomerație la slujba de Bobotează din Constanța
Actualitate - News - o săptămână în urmă

Aglomerație la slujba de Bobotează din Constanța

Înghesuială la slujba de Bobotează din Constanța. Mii de credincioşi s-au adunat, miercuri, în faţa Catedralei Arhiepiscopale din Constanţa, pentru a pleca în procesiune către Portul Tomis, unde ÎPS Teodosie a sfinţit apa.

Distanțarea socială nu a fost respectată, iar masca de protecție nu a fost purtată de toți credincioșii.

Încă de la primele ore ale dimineții, jandarmii au montat garduri pentru ca oamenii să păstreze distanța fizică, dar mii de credincioși au venit să asiste la slujbă și au stat înghesuiți. Cei mai mulți au purtat mască de protecție.

La ieşirea din Catedrala Arhiepiscopală, ÎPS Teodosie i-a îndemnat pe credincioşi să respecte distanţarea în Portul Tomis „ca să nu supere autorităţile”. Arhiepiscopul Tomisului a urcat, apoi, într-o caleaşcă trasă de doi cai pentru a ajunge în Portul Tomis.

Mii de oameni au participat la procesiune, iar distanțarea socială nu a fost respectată.

Au fost prezenți credincioși care au purtat masca de protecție, dar și oameni care nu au respectat întocmai măsurile impuse.

În urmă cu câteva zile Jandarmeria Constanța a anunțat că la slujba de Bobotează din Portul Tomis pot participa cel mult 3.000 de persoane., în timp ce Arhiepiscopul Teodosie a susținut că așteaptă 10.000 de credincioși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

UTA – FC Viitorul 0-0! Remiză albă pe noua arenă „Francicsc Neuman”

În etapa cu numărul 16 din Liga 1, UTA şi Viitorul au terminat la egalitate, scor 0-0. Ant…