COSTINESTI

Iar cea mai aglomerată stațiune a fost din nou Costinești. În statiunea tineretului, mii de turiști s-au înghesuit pe nisip, unii dintre ei încă de la primele ore ale dimineții, ca să prindă un loc lângă apă. S-au mulțumit însă doar să privească marea, pentru că salvamarii au interzis înotul din cauza valurilor mari și a cureților puternici.

Costinești rămâne și pe final de vară stațiunea preferată a românilor. O dovedesc imaginile suprinse pe plajă, unde turiștii au stat și în acest weekend umăr la umăr pe nisip. Cei mai mulți au fost tinerii, care au venit pe plajă cu noaptea în cap, unii chiar direct din club.

Chiar dacă soarele a fost generos, marea i-a ținut pe turiști departe de apă. Din cauza curentilor salvamarii au arborat steagul roșu, semn că pericolul de înec este foarte ridicat.

Costinești nu rămâne doar cea mai aglomerată stațiune, ci și cea mai ieftină. O bere la draft costa 6 lei, un frappe 10 lei, iar pentru o limonadă turiștii plătesc 8 lei. Prețurile sunt mult mai accesibile decât în nordul litoralului și la cazare și la mâncare.

Meteorologii vin cu vești bune în continuare. Ploile vor ocoli litoralul și zilele următoare, iar termometrele vor indica peste 25 de grade Celsius.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Gimnastică aerobică: România a cucerit patru medalii la Campionatele Europene de la Pesaro

Sportivii români au cucerit, duminică, patru medalii, una de aur, una de argint şi două de…