Ajută-l pe Bogdi să învingă tumora

Copiii de la Școala primară Nanny din Galați organizează pe 9 decembrie un Târg și un concert caritabil pentru a-și ajuta un prieten, Bogdi. Acesta a fost diagnosticat cu o tumoare la ficat. Bogdi are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a crește mare și sănătos.

În mai 2018, în urma unui control, părinţii au primit vestea că Bogdi, la doar 3 anişori, ar putea avea o tumoră la ficat. Au urmat mai multe investigaţii medicale, la fiecare întâlnire părinţii având o fărâmă de speranţă că diagnosticul poate fi greşit. Din păcate, nu a fost așa. Medicii din Cluj le-au confirmat că băiețelul lor suferă de hepatoblastom gradul 4 cu metastaze la plămâni.

Din 2018 și până astăzi, Bogdi a trecut cu mult curaj prin șase operații. Cu încredere că Bogdi va învinge tumora, Școala Nanny organizează și anul acesta un târg și un concert caritabil pentru el. Evenimentele vor avea loc pe 9 decembrie, de la ora 19,00 în sala de festivități a Liceului de Arte din Galați. Cei care vor să îl ajute pe Bogdi îl pot susține prin donații.

Asociația “Primul pas contează” – Cont : RO36 INGB 0000 9999 0568 4851

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Intrare liberă la muzee de 1 iunie

Intrare liberă la muzee de 1 iunie. Toate obiectivele Muzeului de Istorie Națională și Arh…