vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Ajutor pentru 3.000 de familii sărmane

Ajutor pentru 3.000 de familii sărmane

de Redacția Dotto

Faptele bune nu au graniță. 3.000 de persoane nevoiașe din județul Constanța vor primi pachete cu alimente de Sărbătorile Pascale.

A fost posibil datorită proiectului “Rogu-te hrănește de Paști o familie sărmană”, inițiat de părintele Claudiu Banu, cu sprijinul Arhiepiscopiei Tomisului. La pregătirea coletelor au participat mai mulți elevi din Techirghiol, dar și mamele din Așezământul Social de la Techirghiol, care găzduiește în această perioadă inclusiv familii refugiate din Ucraina. Toate cele 3000 de pachete vor ajunge începând de mâine la familiile din vestul județului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult